Colchón Breathair Sensación

Matalás Breathair Sensacion

630,00 €
Impostos inclosos

Un matalàs respira, compost d'un suport en HR Espitex d'alta resistència més l'estructura tridimensional del breathair. Un pulmó d'adaptació, transpiració i mobilitat que la tecnologia ha posat al nostre servei per aconseguir el matalàs més ventilat i innovador de l'actualitat.

La sensació de relaxació muscular al costat de la mobilitat dinàmica multiplica la resposta corporal al descans. L'acabat biconfort s'adapta de forma individualitzada a cada membre de la parella per aconseguir un somni reparador.

• Tres possibilitats d'adaptació, ferma , mitjà o biconfort.

• Nucli amb cambra d'aire tridimensional permeable a l'aigua, elàstic i antibacterià.

• Alt nivell de confort amb material respectuós amb el medi ambient, 100% reciclable, ecològic.

hygcen.jpg

Mesures de matalassos
Quantitat

Available: 
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
0
fins a Spain via Envío a Domicilio. Megacolchón.
Estimated delivery: No estimated delivery specified day(s)

Núcleo

1- Teixit Aurafresh

2- 4 cm Viscosoft

3- 3 cm Breathair

4- 16 Espitex Hr 40 kg/m3

5- 4cm Viscosoft

6- Teixit 3D màxima transpiració

Sempre incorporem al nostre catàleg nove

Les tecnologies aplicades al descans i en aquesta ocasió desenvolupem un nou matalàs amb un alt grau de confort i adaptació a la mesura de cada usuari. L'innovador material d'aquest nucli ja s'utilitzat en altres camps com a cadires d'oficina, seients de cotxe, elements de jardí…

S'aconsegueix una ventilació constant eliminant la suor corporal i la proliferació de bacteris o àcars.

L'estructura tridimensional és elàstica i permeable a l'aigua, amb el que s'adapta al cos de forma agradable sense perdre consistència. Breathair s'ha testat en rigoroses proves de laboratori, realitzant proves de compressió resistint 80.000 cicles sense pèrdua apreciable en la seva estructura. Es desenvolupa per al món del descans després d'estudiar la seva combinació amb altres materials que enriqueixen les seves prestacions i així aconseguir un descans ergonòmic, saludable amb un ambient fresc permanent.

El 80% del seu volum és aire pel que aquesta planxa tridimensional regula l'evaporació de la humitat corporal solucionant un dels majors reptes a l'hora de mantenir una higiene en el nostre llit, especialment en persones propenses a la hiper-sudoració. Gràcies a la densa composició del nucli aconseguim una fermesa saludable, l'adaptació adequada segons el pes de cada durment sense sacrificar les necessitats corporals de cap membre de la parella.

Ferm o mitjà depenent de la morfologia i pes de cada persona. Amb l'estructura interna del breathair, eliminem la sensació d'atrapament que aporta una viscoelástica massa absorbent i aportem la mobilitat de l'elasticitat del seu nucli amb un gran rendiment a llarg termini i una bona resposta en persones robustes o amb pes elevat.

Aquest matalàs ens aporta la qualitat i la garantia d'un fabricant nacional pioner a les noves tecnologies fent servir materials respectuosos amb el medi ambient.

CONTSENSACION

Especificacions

Fermesa
Biconfort (mitjà i ferm)
Alçada matalàs
28 cm
Garantìa
2 anys
Propiedades
Flexible
Adaptabilitat
Mitja-alta
Transpirabilitat
Molt alta
Independència de llits
Si
Tipus de funda
Funda tancada
Mesures especials
Si
Base recomanada
Tot tipus de bases
Recuperació
Ràpida
silenciós i termoregulador
39

Referéncies escpecífiques

Grade 
03/03/2019

todo ok

Grade 
12/12/2017

Alta sensación de confort, estamos muy agusto.

Grade 
10/11/2017

Genial atencion y reparto, gran equipo

Write a review