Colchón Nou spring-megacolchon

Matalàs Nou Spring Proconfort

405,00 €
Impostos inclosos

Matalàs de molles ensacades més viscoelàstica amb acabats de qualitat i llarga durada. Adaptació i confort amb un gran encoixinat per garantir fermesa i resistència. La carcassa de molles crea la cambra d'aire perfecta per a una correcta ventilació i transpiració.

Nou Spring aconsegueix l'absència de sorolls, llibertat de moviments i independència de jaços, mantenint les seves prestacions en períodes llargs de temps.

  • Fermesa mitjana-alta sense moviment ni rebot
  • Reforç lateral i independència de jaços
  • Doble cara de confort resistent i transpirable

Producte certificat

Mesures de matalassos
Quantitat
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
0
fins a Spain via Envío a Domicilio. Megacolchón.
Estimated delivery: No estimated delivery specified day(s)

Nucli

1-Teixit superior Raso encoixinat viscosa.

2-2 cm viscoelàstica.

3-Hr 30 kg/m3.

4-Núcli molles ensacades.

5-Hr 30 kg/m3.

6-2 cm viscoelàstica.

7-Teixit superior Raso encoixinat viscosa.

Característiques

Un bon matalàs de molles ensacades ens proporcionarà una correcta adaptabilitat amb l'avantatge de tenir màxima transpiració amb la cambra d'aire que compon la carcassa de molles.

Aquest matalàs és molt adequat en persones de cert pes que busquen una tombada molt estable. El moviment en el jaç és fluït i a diferència de la molla tradicional, no existeix gairebé rebot, respectant el descans de la parella al no sofrir inclinacions cap al membre de més pes.

A mesura que ens fem grans tenim dificultats per girar en el llit .No li donem importància fins que comencem a notar aquest inconvenient i apreciem que hem de despertar per aconseguir poder canviar de posició. Interrompent el somni deixem de tenir un descans reparador i comencem a sofrir les conseqüències durant el dia. Les persones d'edat troben en aquest matalàs el confort dels seus components però no es troben atrapats i poden moure's amb major facilitat que en un altre tipus de matalàs amb altres materials molt de moda.

El bloc amb tractament tèrmic anti oxidació de la molla d'1,8mm constitueix una sustentació de qualitat sense possibles deformacions . Es complementa amb capes superiors d'alta densitat per augmentar el seu confort i afegir característiques en la tombada. Aquest acompanyament de la composició del nucli evitarà que a curt termini puguem notar les molles a l'estirar-nos com succeeix en matalassos amb poc grossor d'encoixinat.

Hem de considerar que una carcassa de molles ensacades, també anomenat molles independents multiplica per més de dos la quantitat de molles del matalàs en comparació amb el de molles tradicional. Això es tradueix a augmentar per dos la quantitat de punts de flexió del nucli per aconseguir una millor ergonomia menys rígida de la convencional en aquest tipus de materials. Al no existir una unió metàl·lica entre molla i molla, la flexió davant el pes és més lliure i per tant individualitza més la resposta davant el cos de cada membre de la parella de forma independent.

Aquest tipus de molla embolicada en un sac de teixit necessita d'una base estable on recolzar-se. És a dir, un somier de làmina ampla amb una separació àmplia entre làmines no serà adequat per a aquest tipus de matalàs ja que aquest espai buit la molla recolzarà en fals i farà sofrir a l'estructura.

Per tant, recomanem la utilització de bases tancades, entapissades, canapès abatibles o rígids o un somier especifico (model Descans) estudiat amb la distància adequada entre làmines ideal per a aquests matalassos. El trobaran en el nostre catàleg si desitgen un suport més ventilat i reforçat.

COMUENNOUSPRING

Especificacions

Fermesa
Alta
Alçada matalàs
28 cm
Garantìa
5 anys
Fabricat per
Somma confort
Adaptabilitat
Mitja-alta
Transpirabilitat
Molt alta
Independència de llits
Si
Mesures especials
Si
Base recomanada
Bases entapissada o canapè

Referéncies escpecífiques