Matalàs Viscofresh-top

Matalàs combinat en viscoelástica més wattergel amb dues opcions de fermesa. Per fi adaptació,transpiració i mobilitat. La sensació de relaxació muscular multiplica la resposta corporal al descans en aconseguir un somni reparador. 
El topper d'aquest nou model eleva el grau de confort i adaptació a un nivell òptim per aconseguir aquesta sensació d'ingravitació sense pressions. L'ergonomia radica en una consistent adaptació a les nostres formes corporals sense sacrificar les corbes del nostre cos però mantenint una sustentació ferma i equilibrada.

• Tres possibilitats d'adaptació, ferma , mitjà o biconfort
• Topper combinat en visco i fresh transpirable efecte aigua.
• Alt nivell de confort amb un preu exclusiu per a un matalàs d'alta gamma

Més detalls

611 € amb impostos


Especificacions

FermesaBiconfort (mitjà ferm i ferm)
AdaptabilitatAlta
TranspirabilitatAlta
Independència de jaçosSi
Gruix Matalàs28 cm
MaterialWatergel
Garantia5 anys
Fabricat perSomma confort
Mesures especialsSi
Base recomanadaTot tipus de bases

Més informació

Nucli

Gràcies a la densa composició del nucli aconseguim la fermesa saludable. Per mitjà d'un topper de tecnologia combinada aconseguim l'adaptació adequada segons el pes de cada durmiente sense sacrificar les necessitats corporals de cap membre de la parella.
Sempre a l'avantguarda en noves tecnologies aplicades al descans desenvolupem un nou matalàs amb un alt grau de confort i adaptació a la mesura de cada usuari.
Una comoditat extrema que sempre havíem pensat solament s'aconseguia en un matalàs suau sense consistència que ens feia dubtar de la seva resposta a llarg termini. Eliminem la sensació d'atrapament que aporta una viscoelástica massa absorbent i aportem la mobilitat del wattergel . Aquest material proporciona un moviment nocturn fluid i fàcil alhora que respira i dissipa la calor corporal. . Persones amb problemes de hiper-sudoració o molt caluroses apreciaran una gran millora en la qualitat del somni.
L'alta densitat del seu nucli ens garanteix un gran rendiment a llarg termini i una bona resposta en persones robustes o amb pes elevat.
El seu reforç perimetral millora l'asseguda i la sensació de final d'aquest tipus de matalassos. La part inferior en 3D garanteix la seva utilització en qualsevol tipus de bases.
Somma Confort ens aporta la qualitat i la garantia d'un fabricant nacional pioner a les noves tecnologies i sempre a l'avantguarda de la innovació com a primera marca al món del descans.

 

Reviews (1)


jul 24, 2018
4
(4/5
La verdad siempre voy a mega colchón, descansar bien es muy importante.
Tengo plena confianza en ellos , son unos grandes profesionales y amables , una vez más con este colchón lo han clavado .
Felicidades
 
Page: 1

Add Review