Somier Neo Fashion

80,00 €
Impostos inclosos

Somier lleuger i anatòmic ideal per proporcionar la transpiració adequada al matalàs. Permet evaporar amb facilitat la humitat corporal produïda durant el descans nocturn. Doble jaç a partir de 105 per diferenciar la flexió entre cada membre de la parella.

Es considera la base correcta per a matalassos de viscoelàstica, molles tradicionals, noves tecnologies i espumacions de HR. No seria convenient per a matalassos de molles ensacades o matalassos de làtex a causa de la mesura de separació entre làmina i làmina.

Mesures de matalassos
Potes
Quantitat
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
0
fins a Spain via Envío a Domicilio. Megacolchón.
Estimated delivery: No estimated delivery specified day(s)

Característiques

El somier ens ofereix major transpiració que qualsevol base entapissada, al mateix temps és una superfície flexible, per tant contribueix a una millor adaptació.

Suposa una base correcta per a matalassos de viscoelàstica, molles tradicionals, noves tecnologies i espumaciones de HR. Les seves làmines flexionen per contribuir a l'adaptació de malucs i espatlles respectant la morfologia corporal.

Fàcil accés a la part inferior del llit per a la neteja i manteniment.

Estructura

Marc de tub de 40x30 mm, amb gruix de paret d'1 mm. Les mesures a partir de 105 cm incorporen barra central en perfil de tub de 40x30 amb paret d'1 mm com a reforç longitudinal.

Làmines

De 120 mm d'ample fabricades amb làmines contraxapades de bedoll, amb la cara superior gofrades en color gris o vermell segons zones per protegir la fusta de la humitat.

8 làmines per a somiers d'un jaç 16 làmines per a somiers de doble jaç.

Suports

Fixació de les làmines mitjançant suports de plàstic PELD, sòlids i silenciosos, del mateix color que la resta del conjunt.

Potes

Tots els somiers Neo-Fashion porten soldades unes platines per poder roscar les seves potes rodones 4 unitats per 80 i 90 cm d'ample i 5 per a 105, 120, 135, 140 i 150 cm.

Mesures

Alçada sense potes 5 cm.
Alçada de les potes 25 cm.
Els somiers de 75, 80 i 90 tenen un sol jaç els somiers de 105,135,140,150 tenen dos jaços, per a somiers de 160 i 180 cm d'ample col·locarem dos somiers de 80 o 90 units amb platines.

Es fabrica en qualsevol mesura especial (consultar tenda).


Garantia
2 anys de garantia per defecte de fabricació.

Producte fabricat a Espanya.

NOTA : Si el seu domicili presenta característiques especials, quant a l'espai disponible per a l'accés dels productes, ha de comunicar-ho per valorar si és possible realitzar el lliurament.

SOFINEOFASHION

Especificacions

Alçada somier
5 cm
Garantìa
3 anys
Independència de llits
Si
Mesures especials
Si

Referéncies escpecífiques

Grade 
04/06/2020

Los precios son muy competitivos y tienen muy buen genero

Grade 
05/12/2018

El precio del somier va acorde con su calidad

Write a review