Coixi Sensactive

Coixí viscoelàstica sensible a la temperatura per a la seva perfecta adaptació. Les perforacions verticals del seu disseny Airsystem permeten una total circulació de l'aire en cada moviment. El seu sistema per capes aconsegueix regular l'alçada més adequada a la zona cervical de cada dorment. Coixí personalitzat amb 7 combinacions possibles en alçada garanteixen trobar la teva talla per equilibrar de forma correcta la teva postura i així aconseguir un descans saludable.

Fermesa: mitjana amb màxima adaptació.

Producte certificat

  

Més detalls

74 € amb impostos


Especificacions

FermesaMitjà
AdaptabilitatMolt-alta
TranspirabilitatMolt-alta
Alçada coixiRegulable per capes
MaterialGel moldejat
Tipus de fundaDesenfundable
Garantia2 anys
Ample36
Funda exteriorAloe vera
Funda interiorPunt elastic
MantenimentNo rentable
SuavitatTacte viscoelástica
RecuperacioModerada

Més informació

Característiques

Les possibilitats d'un coixí estructurat en capes ens permet realitzar proves fins a aconseguir l'alçada perfecta per equilibrar la zona cervical. Cada persona té unes mesures diferents a la zona del coll. D'altra banda el matalàs pot ser més o menys adaptable el que farà variar la mesura del buit entre el nostre cap i el matalàs. Poder ajustar a la nostra casa la mesura correcta garanteix l'encert en la compra del coixí perfecte.

Un altre factor a considerar en l'elecció d'un coixí és la nostra postura a l'hora de dormir. Descobreix el coixí més baix des dels 3 cm, molt difícil de trobar en coixins convencionals, o anar pujant en alçada fins a alinear la teva columna de forma equilibrada.

Aconsegueix un descans lliure de pressions amb una adaptació suau, amb efecte ingravitació fabricat en un material sensible a la temperatura amb tecnologia Bayer. El disseny perforat contribueix al lliure pas de l'aire durant el moviment nocturn facilitant una estabilitat tèrmica.

El seu teixit en aloe vera strech aporta flexibilitat i suavitat al contacte per afavorir un moviment agradable i còmode. Aquesta funda es pot rentar fins a 30ºC. 

Seguir de forma eficient les indicacions del fabricant sobre el rentat i manteniment.

Garantia

2 anys de garantia per defecte de fabricació. Fabricat a Espanya.

Transport

L'enviament de coixins es realitzarà en un termini de 24 a 72 hores tret que vagin unides a alguna altra comanda amb altres productes, amb el que es poden unir el conjunt en un sol lliurament.

Totes les comandes inferiors a 150 € tenen un càrrecs addicional de 8 € com a despeses de tramitació.

Reviews (1)


ene 18, 2019
5
(5/5
Almohada muy comoda al ir por capas la puedes hacer a tu medida.
 
Page: 1

Add Review