Colchón Live-megacolchon

Matalàs Live

Matalàs juvenil acabat en viscoelàstica amb alt nivell de confort. Fermesa mitjana-suau ideal per a nens o joves per la seva adequada adaptació. Respecta els cossos amb poc pes mantenint una consistència però sense ser una superfície dura i rígida.

Posseeix els certificats sanitaris adequats per garantir un jaç lliure d'àcars i bacteris, utilitzant materials exempts de substàncies nocives per a l'organisme.

  • Adaptació equilibrada i saludable per a nens i joves
  • Teixit tridimensional transpirable en cara inferior i laterals
  • Altura reduïda ideal per a llits elevats

Producte certificat

Mesures de matalassos
Quantitat

Available: 
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
0
fins a Spain via Envío a Domicilio. Megacolchón.
Estimated delivery: No estimated delivery specified day(s)

Nucli

1-Teixit Strech encoixinat fibra siliconada soft.

2-Viscoelàstica de 50 kg/m3.

3-Bloc HR Soft Pur de 28 kg/m3.

4-Teixit 3D transpirable encoixinat fibra siliconada soft.

Característiques

Les necessitats d'un nen són diferents a les d'un adult pel que una textura més suau s'adapta més a un cos infantil. No per això el matalàs ha de ser massa suau ni tenir excessius centímetres de visco ja que entorpeixen el moviment i pot pressionar les vies respiratòries en nens molt petits.

Aquest matalàs és molt aconsellat en nens a partir dels 14 mesos que deixen el bressol o joves de major corpulència gràcies a la densitat del nucli. Hem de fugir de tombades massa fermes que no s'adapten a la morfologia infantil que té poc pes. La major part dels problemes d'esquena i nens són originats en un 80% per un matalàs no adequat a pesar que li donem més importància al pes de les motxilles escolars.

El seu teixit tridimensional en la part inferior, aporta transpiració i permet convertir aquest matalàs en doble cara d'ús. Podem utilitzar a l'estiu aquest costat si volem més frescor i ventilació sense perdre ergonomia encara que augmenti la fermesa.

La importància d'uns materials amb certificacions sanitàries avala un descans sa i reparador. Pot col·locar-se a qualsevol base amb l'avantatge del seu pes lleuger i poca altura que milloren l'ús en llits elevats típics dels dormitoris juvenils.

El model Live uneix la fermesa d'un nucli amb densitat amb garanties de durada i un encoixinat viscoelàstic que suavitza la tombada aportant un gran confort.

Pot fabricar-se en qualsevol mesura especial fins i tot en el grossor per necessitats en llits niu o lliteres.

COVILIVE

Especificacions

Material
Viscolásticà
Fermesa
Mitja
Alçada matalàs
21 cm
Garantìa
3 anys
Fabricat per
Karibian
Adaptabilitat
Mitja
Transpirabilitat
Mitja
Mesures especials
Si
Base recomanada
Tot tipus de bases

Referéncies escpecífiques

Grade 
07/01/2020

Toni nos atendió divinamente y luego nos lo trajo a casa por coste 0. Gracias

Grade 
12/05/2017

Gracias por darnos la confianza necesaria.

Write a review