Colchón Visco Grafeno-megacolchon

Matalàs Visco grafè

Matalàs amb nous materials que aporten més beneficis per aconseguir un somni reparador i saludable. Gràcies a la combinació del Grafèamb una visco d'alta densitat i mitjana, el recorregut d'adaptació és estable, per la qual cosa així aconseguim l'equilibri de la fermesa mitjana adequat per obtenir una correcta ergonomia durant el descans.

El nucli de suport d'alta qualitat ens garanteix una llarga durada i resistència , el seu encoixinat ens garanteix una transmissió de calor molt superior a la d'altres materials.

  • Aconsegueix 7 vegades major conductivitat tèrmica que una viscoelàstica convencional
  • Dues viscos de diferent densitat equilibren l'adaptació i eliminen la sensació d'absorció
  • HR soft Soia-pur de 40kg/m3 aporta resistència sense perdre elasticitat

Producte certificat

Mesures de matalassos
Quantitat

Available: 
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
0
fins a Spain via Envío a Domicilio. Megacolchón.
Estimated delivery: No estimated delivery specified day(s)

Nucli

1-Visco Coolgraft 2 cm. 60 kg m/3.

2-Fibra siliconada soft.

3-Visco Therm 2 cm. 80 kg/m3.

4-Visco Therm 3 cm. 50 kg/m3.

5-Resilience 40 kg/m3 Soft soia pur 6 cm.

6-HR Soft pur-max 11,5 cm.

7-Teixit tridimensional, màxima transpiració.

Característiques

Les noves tecnologies aporten nous materials que obren un nou camí en l'evolució del descans i l'ergonomia.

El descobriment de les aplicacions del Grafè en multitud de camps s'ha considerat com un dels majors avanços en tecnologia dels últims anys. En el 2010 es va atorgar el Premi Nobel de física als investigadors Andréy Gueim i Konstantín Novosilólov pels seus revolucionaris descobriments sobre aquest material.

Com a material en si mateix el Grafè és extremadament dur més que el diamant, unes 200 vegades més que l'acer sent al mateix temps molt flexible i elàstic. Té una gran conductivitat tèrmica i en fer reacció amb altres substàncies pot produir compostos de diferents propietats.

La infusió de Grafè millora significativament la transferència de la calor quan l'escuma està comprimida, dirigint a un restricte circuit de flux d'aire, inhibint així la transferència de la calor convectiu.

En la creació de Coolgraph intervenen tres elements, cèl·lules obertes , escuma coolflow i el Grafè, resultant un material que intensifica un 46% el flux d'aire d'una cèl·lula oberta regular.

S'aconsegueix 7 vegades major conductivitat tèrmica que en una viscoelàstica convencional.

Aquí la importància en els materials aplicats al descans és la millora de les experiències regulant temperatura, element essencial per conciliar i mantenir un somni reparador.

Sota la capa de Coolgrah el nucli aporta Viscoelàstica de 80 kg/m3 per aconseguir de forma correcta adaptació a les forma corporals amb consistència. S'afegeix després viscoelàstica de 50 kg/m3 per suavitzar l'acolliment i obtenir una adaptació ergonòmica adequada.

Com a suport de consistència ressaltar el Soft Soia-pur de 40kg/m3, espumació d'alta resiliència caracteritzada pel seu especial tacte i elasticitat. Constitueix una estructura cel·lular que permet la seva constant ventilació al temps que un gran confort.

Es considera un producte ecològic en introduir materials naturals, com l'oli de soia, per substituir en la composició derivats petroquímics, això millora l'envelliment i la resistència del nucli.

Aquest model ofereix 3 anys de garantia, per qualsevol defecte de fabricació, ampliant la llei general de 2 anys.

Obté els certificats :

Certificat CETIPUR

Garanteix amb els més alts estàndards que els materials utilitzats dins del procés productiu estiguin exempts d'una llarga llista d'elements considerats perjudicials tant per a la salut de les persones com per al medi ambient.

Certificat oeko-tex-100 classe 1

És l'etiqueta ecològica en la qual se certifica l'absència de substàncies nocives. Confirma que cap dels elements amb els quals està fabricat (espumació) representa un perill potencial per a la salut. La classe I compleix les màximes condicions del estàndard d'articles per a nadons, amb el que la garantia de salut queda assegurada.

COVIVISCOGRAFENO

Especificacions

Material
Viscografè
Fermesa
Mitja-alta
Alçada matalàs
27 cm
Garantìa
3 anys
Fabricat per
Karibian
Adaptabilitat
Mitja
Transpirabilitat
Alta
Independència de llits
Si
Base recomanada
Tot tipus de bases

Referéncies escpecífiques

Grade 
18/05/2020

Buena atención muy profesional aunque solo había un chico atendiendo y tuvimos que esperar veinte minutos para ser atendidos. Mientras tanto fuimos mirando y probando por nuestra cuenta. Buen producto.

Grade 
03/03/2020

Descanso garantizado, de lujo.

Grade 
25/02/2020

Colchón Visco grafeno

Comodidad y economía

Grade 
04/11/2019

Comodísimo colchón muy buena calidad precio.

Grade 
21/06/2019

Gran compra con 3 años de garantía.

Write a review