El preu dels nostres productes inclou tots els impostos vigents. El transport, pujada a domicili i/o muntatge està valorat en la fitxa de cada producte i visible abans de realitzar la compra. El cost dependrà de les necessitats del client, de la mena de producte, així com la situació geogràfica del lliurament. Totes les comandes amb un valor inferior a 200€, s'indicarà el cost addicional. Coixins o complements tèxtils tenen un cost d'addicional per transport sempre que no fossin  afegits a altres comandes, sent el termini de lliurament inferior a 7 dies. Tots els productes tenen un termini de lliurament general que oscil·larà entre els 7 i 15 dies laborables a partir del missatge de confirmació de comanda. En cada producte es fa constar abans de la compra el termini de lliurament aproximat. Així mateix, es realitzarà contacte amb el client després de la compra per a confirmar de forma més precisa la data de lliurament.
L'àmbit de lliurament comprèn l'Espanya peninsular. En cas de Balears, Andorra s'haurà de contactar amb l'empresa en info@megacolchon.es determinar les condicions i costos de la comanda.


Tots els detalls sobre les condicions de la seva compra, transport i instal·lació, garanties etc., estan especificats en les Condicions de Compra que es mostren al peu de pàgina amb tota la informació necessària per realitzar una compra segura.